ULKOILUSETTI VAUVALLE – Ruskovilla | Kaisla
ULKOILUSETTI VAUVALLE – Ruskovilla

60cm välihaalari, 0-1v. kypärämyssy ja ensilapaset settinä kauniissa lahjarasiassa. Materiaalina 100% merinovilla. Pakettina edullisemmin kuin erikseen ostettuina.
 

Hinta99,50 €

Tuotetiedot

Mainio lahjaidea! Ruskovillan suosikkivaatteet ulkoiluun yhtenä settinä vauvalle. Välihaalarin, kypärämyssyn ja ensilapasten lisäksi laatikosta löytyy myös Villavauva-vihkonen sekä pesuainenäyte Sonett-villapesuaineesta.

Villainen välihaalari, koko 60 cm
Pitkä vetoketju pääntieltä toiseen nilkkaan asti pukemista helpottamaan. Terällinen malli. Sileä villaneulos. Puetaan sisävaatteiden päälle, säänmukaisten ulkovaatteiden / makuupussin alle.

Villainen kypärämyssy, koko 0-1 vuotta
Hyvin päähän istuva kypärämyssy, joka pysyy ryhdikkäänä käytössä: kasvoaukkoa ympäröi kantti, joka pitää myssyn mallissaan ja hyvin paikallaan. Malli ylettyy hyvin niskaan ja kaulalle asti suojaten myös tämän osan kylmältä. Sopii käytettäväksi leudommalla säällä yksinään ja kylmemmällä paksumman myssyn alla.

Ensilapaset
Näiden lapasten lämmön salaisuus on kaksinkertaisuus, ulomman ja sisemmän kerroksen väliin jää lämpöä eristävä ilmakerros. Ulompi kerros villaa samoin kuin pitkähkö resori, joka pitää lapaset hyvin paikallaan pienessä kädessä.  Vuori silkkiä. Peukaloton malli, joka sopii n. ensimmäisen vuoden ajan.
 

Tuotteen hoito-ohjeet

MERINOVILLA

Villalle aina pätevä hoito-ohje on TUULETA USEIN – PESE HARVOIN!

Villa puhdistaa itse itseään päästessään tekemisiin hapen kanssa, jo muutama tunti ulkona tekee ihmeitä villavaatteelle! Mieluiten vaatteen kannattaa antaa tuulettua yön yli, eli saman ajan kuin sitä on pidetty päällä. Mikäli tuulettaminen ulkona ei onnistu helposti vaate kannattaa levittää sisällä johonkin ilmavasti.

Villa kestää vesipesua, mutta vain varovainen +30 asteen pesu on sallittua. Valitse myös villalle sopiva hellävarainen pesuaine (esim. Sonett)  ja pese käsin tai koneen villanpesu- tai käsinpesuohjelmalla. Nykykoneiden ohjelmat ovat hyvin hellävaraisia ja tarkempia lämpötilan suhteen kuin kädet, joten niitä voi turvallisesti käyttää, kunhan tarkistaa lämpötilaksi +30 astetta. Jotkut villavaatteet kestävät myös +40 asteen pesun (super wash).

Mahdolliset tahrat kannattaa pestä heti pois esimerkiksi sappisaippualla (Sonett).

Usein pestävät villavaatteet kannattaa käsitellä välillä, esimerkiksi joka viides pesukerta, lanoliinipitoisella villanhoitoaineella (Sonett). Käsittely palauttaa villaan sen oman luontaisen rasvaisuuden tehden siitä pehmeän ja imukykyisen sekä suojaa ennenaikaiselta kulumiselta.

Kaikki vaatteet on syytä kuositella muotoonsa heti, kun niitä laittaa kuivumaan. Neuleet kuivataan tasossa, jotta ne eivät veny. Vaatteet kannattaa kuivata aina varjossa, jotta aurinko ei virtyttäisi niitä. Vaatteen on ekologisempaa antaa kuivua ilmavassa paikassa omia aikojaan kuin käyttää kuivausrumpua. Villalle ei suositella rumpukuivausta ollenkaan.

TARKISTA AINA PESUOHJE VAATTEEN OMASTA LAPUSTA. NÄMÄ OHJEET OVAT VAIN YLEISPÄTEVIÄ SUOSITUKSIA. Mikäli olet epävarma, kysy lisäohjeita!

Huom! Osassa villavaatteita (esim. Ruskovilla) ei ole koinsuojauskäsittelyä, koska tuote on haluttu pitää mahdollisimman turvallisena ja ekologisena. Aktiivisesti käytössä oleviin vaatteihin koit ja esim. turkiskuoriaiset eivät tule, mutta vaatteen jäätyä pois jatkuvasta käytöstä, esimerkiksi kesän ajaksi, kannattaa vaate säilyttää tiiviissä muovipussissa. Luonnonmukaiseen suojaamiseen voi käyttää myös punasetrituotteita.
 

Valmistaja

RUSKOVILLA