SILKKIMYSSY - Ruskovilla | Kaisla
SILKKIMYSSY - Ruskovilla

 

Tämä on klassikko! - Lempeän vauvanhoidon suosikkituote jo yli 30 vuoden ajan.

Ylellisen pehmeä, 100% silkistä valmistettu vauvan ohut neulemyssy, joka suojaa korvia sekä lakiaukiletta. Lakkia voi käyttää sekä sisällä että ulkona, ympäri vuorokauden. Silkki tuntuu kuumalla ilmalla viileältä ja lämmittää viileällä säällä.

Koot vastasyntyneestä yli 1-vuotiaan kokoon.

Luonnonvalkoisen lisäksi väreinä myös roosa ja vaalean sininen ja vihreä.

 

silkkimyssy, vauvanmyssy, myssy, silkki, vauva, vauvalle, Ruskovilla, Kaisla

 

 

 

Hinta34,00 €

Tuotetiedot

Vauvan silkkimyssy

 

Vauvan pään koko on suuri suhteessa muuhun kehoon ja pään kautta haihtuu paljon lämpöä. Silkkimyssy suojaa vauvan päätä kylmältä ja melulta. Vauvan kehon oma lämmönsäätely on vasta kehittymässä, joten pää on hyvä suojata myös kesällä ja sisällä. Tätä myssyä voi käyttää ympäri vuorokauden, sillä silkki tasaa lämpöä tuntuen lämpimällä viileältä ja toisinpäin. Kun pää on suojattu ja vauvalla lämmin olo, hän voi käyttää kaiken energian kasvamiseen.

Hyvin päässä pysyvä, korville ja otsalle tuleva malli, joka solmitaan nauhoilla kiinni leuan alle. Myssyn silkkineulos muotoituu käytössä, ja myssy kasvaa hieman lapsen pään koon muuttuessa. Mikäli myssy on uutena niin väljä, että se valuu silmille, voi väljyyden solmia päälaelle silkkinauhalla. Näin saat myssylle pidemmän käyttöiän.

Huom. 0kk-koko on hyvin pienen / keskosvauvan koko. Normaalikokoiselle vastasyntyneelle suosittelemme 0-3kk kokoa, isokokoiselle vastasyntyneelle voi harkita suoraan 3-6kk koon valitsemista.

Silkkimyssy on poikkeustuote Kaislan ja Ruskovillan valikoimissa, sillä niitä ei valmisteta Suomessa. Valmistus tapahtuu käsityötä paljon vaatien Kiinassa, missä Ruskovillan väki on vieraillut itse tehtaalla ja vakuuttunut tehtaan olosuhteista. Jos haluat Suomessa valmistetun myssyn vauvalle, niin kotimainen vaihtoehto on Ruskovillan silkkivillainen vauvan myssy.

 

 

Tuotteen hoito-ohjeet

Käsinpesu / koneen käsinpesu- tai silkinpesuohjelma, +30 astetta & silkille sopiva pesuaine. Tahroille suosittelemme sappisaippuaa.

Valmistaja

Ruskovilla

Tuote tulee Ruskovillalle alihankkijalta, valmistettu Kiinassa.