SILKKIVILLALEGGINSIT / NAISET – Ruskovilla | Kaisla
SILKKIVILLALEGGINSIT / NAISET – Ruskovilla

SUOSIKKITUOTE!

Naisten silkkivillaiset alushousut / leggingsit. Materiaalina 30% silkki, 70% merinovilla.

 
 

 

Hinta75,00 €

Tuotetiedot

Ruskovillan silkkivillaiset alushousut / leggingsit naisille. Lahkeensuut ilman resoria. Kuminauhakujassa reikä, josta pääsee tarvittaessa säätämään vyötärökuminauhan pituutta. Sopivat hyvin ulkoiluun ja arkivaatetuksen alle.

Tuotteen hoito-ohjeet

SILKKIVILLA

Silkkivillalle pätevät samat pesuohjeet kuin villalle ja silkille:

Silkki vaatii varovaisen pesun sekä silkille sopivan entsyymittömän pesuaineen. Entsyymit voivat vähitellen tehdä silkkivaatteeseen jopa pientä reikää, jotan tämän kanssa kannattaa olla tarkkana pesuainetta valittaessa. Sonettin nestemäinen villan- ja silkinpesuaine on turvallinen valinta.

Silkkivillavaatetta kannattaa tuulettaa käytön jälkeen, sekä villa että silkki puhdistaa itse itseään päästessään tekemisiin hapen kanssa, jo muutama tunti ulkona tekee ihmeitä silkkivillavaatteelle! Mieluiten vaatteen kannattaa antaa tuulettua yön yli, eli saman ajan kuin sitä on pidetty päällä. Mikäli tuulettaminen ulkona ei onnistu helposti vaate kannattaa levittää sisällä johonkin ilmavasti.

Pesulämpötilaksi valitaan +30 astetta ja pesun tulee olla joko varovainen käsinpesu tai pesukoneen villanpesu- tai käsinpesuohjelma. Nykykoneiden ohjelmat ovat hyvin hellävaraisia ja tarkempia lämpötilan suhteen kuin kädet, joten niitä voi turvallisesti käyttää, kunhan tarkistaa lämpötilaksi +30 astetta.

Mahdolliset tahrat kannattaa pestä heti pois esimerkiksi sappisaippualla (Sonett).

Kaikki vaatteet on syytä kuositella muotoonsa heti, kun niitä laittaa kuivumaan. Neuleet kuivataan tasossa, jotta ne eivät veny. Vaatteet kannattaa kuivata aina varjossa, jotta aurinko ei virtyttäisi niitä. Vaatteen on ekologisempaa antaa kuivua ilmavassa paikassa omia aikojaan kuin käyttää kuivausrumpua. Silkkivillalle ei suositella rumpukuivausta ollenkaan.

TARKISTA AINA PESUOHJE VAATTEEN OMASTA LAPUSTA. NÄMÄ OHJEET OVAT VAIN YLEISPÄTEVIÄ SUOSITUKSIA. Mikäli olet epävarma, kysy lisäohjeita!
 

Valmistaja

Ruskovilla, Artjärvi

Yhteensopivia / samankaltaisia tuotteita

SILKKIVILLAISET PUOLIHOUSUT / UNISEX – Ruskovilla
Hinta49,00 €
SILKKIVILLAHOUSUT / MIEHET – Ruskovilla
Hinta75,00 €
PITKÄHIHAINEN SILKKIVILLAPAITA / V-PÄÄNTIE – Ruskovilla
Hinta75,00 €
PITKÄHIHAINEN SILKKIVILLAPAITA / O-PÄÄNTIE – Ruskovilla
Hinta75,00 €
LYHYTHIHAINEN SILKKIVILLAPAITA - Ruskovilla
Hinta63,00 €
HIHATON SILKKIVILLAPAITA / O-PÄÄNTIE - Ruskovilla
Hinta45,00 €