SILKKIKYPÄRÄ / LAPSET – Ruskovilla | Kaisla
SILKKIKYPÄRÄ / LAPSET – Ruskovilla

Ruskovillan hyvin päähän istuva, erittäin pehmeä kypärämyssy 100% silkistä.

UUTUUSVÄRINÄ MUSTA.

 

Hinta35,00 €

Tuotetiedot

LASTEN SILKKINEN KYPÄRÄLAKKI

Ruskovillan silkkinen hyvin päähän istuva kypärämyssy, joka pysyy ryhdikkäänä käytössä: kasvoaukkoa ympäröi kantti, joka pitää myssyn mallissaan ja hyvin paikallaan. Malli ylettyy hyvin niskaan ja kaulalle asti suojaten myös tämän osan kylmältä. Sopii käytettäväksi leudommalla säällä yksinään ja kylmemmällä paksumman myssyn alla. Varmasti kutittamaton vaihtoehto herkkäihoisimmillekin lapsille.

Tuotteen hoito-ohjeet

SILKKI

Silkki vaatii varovaisen pesun sekä silkille sopivan entsyymittömän pesuaineen. Entsyymit voivat vähitellen tehdä silkkivaatteeseen jopa pientä reikää, jotan tämän kanssa kannattaa olla tarkkana pesuainetta valittaessa. Sonettin nestemäinen villan- ja silkinpesuaine on turvallinen valinta.

Silkkivaatetta kannattaa tuulettaa käytön jälkeen: se vähentää pesun tarvetta. Silkki ohenee hieman jatkuvissa pesuissa, joten tuulettaminen on tämänkin takia hyvin suositeltava tapa hoitaa vaatetta.

Pesulämpötilaksi valitaan +30 astetta ja pesun tulee olla joko varovainen käsinpesu tai pesukoneen käsinpesuohjelma. Joissakin koneissa on myös erillinen silkinpesuohjelma. Nykykoneiden ohjelmat ovat hyvin hellävaraisia ja tarkempia lämpötilan suhteen kuin kädet, joten niitä voi turvallisesti käyttää, kunhan tarkistaa lämpötilaksi +30 astetta.

Mahdolliset tahrat kannattaa pestä heti pois esimerkiksi sappisaippualla (Sonett).

Kaikki vaatteet on syytä kuositella muotoonsa heti, kun niitä laittaa kuivumaan. Neuleet kuivataan tasossa, jotta ne eivät veny. Vaatteet kannattaa kuivata aina varjossa, jotta aurinko ei virtyttäisi niitä. Vaatteen on ekologisempaa antaa kuivua ilmavassa paikassa omia aikojaan kuin käyttää kuivausrumpua. Silkille ei suositella rumpukuivausta ollenkaan.

TARKISTA AINA PESUOHJE VAATTEEN OMASTA LAPUSTA. NÄMÄ OHJEET OVAT VAIN YLEISPÄTEVIÄ SUOSITUKSIA. Mikäli olet epävarma, kysy lisäohjeita!
 

Valmistaja

Ruskovilla, Artjärvi, Suomi