SILKKIHOUSUT / MIEHET – Ruskovilla | Kaisla
×

Tilanneviesti

Tuote on tällä hetkellä loppu varastostamme, toimitusaika n. kaksi viikkoa
SILKKIHOUSUT / MIEHET – Ruskovilla
Miesten silkkiset alushousut. Materiaalina 100% silkki.
 
Viimeiset kappaleet ei-luomua edullisemmin hinnoin!
 
JÄLJELLÄ MUSTA, S.

 

Hinta99,50 €

Tuotetiedot

Miesten silkkiset pitkälahkeiset alushousut

Ruskovillan ylellisen pehmeät silkkiset pitkälahkeiset alushousut miehille. Lahkeensuissa kaksinkertainen neulos resorina. Sepalus. Kuminauhakujassa on reikä, josta pääsee tarvittaessa säätämään vyötärökuminauhan pituutta.

 

HUOM: Ruskovillan silkki on vaihtunut luomu-laatuun. Nämä viimeiset ei-luomulaatuiset housut edullisemmin hinnoin!

Tuotteen hoito-ohjeet

SILKKI

Silkki vaatii varovaisen pesun sekä silkille sopivan entsyymittömän pesuaineen. Entsyymit voivat vähitellen tehdä silkkivaatteeseen jopa pientä reikää, jotan tämän kanssa kannattaa olla tarkkana pesuainetta valittaessa. Sonettin nestemäinen villan- ja silkinpesuaine on turvallinen valinta.

Silkkivaatetta kannattaa tuulettaa käytön jälkeen: se vähentää pesun tarvetta. Silkki ohenee hieman jatkuvissa pesuissa, joten tuulettaminen on tämänkin takia hyvin suositeltava tapa hoitaa vaatetta.

Pesulämpötilaksi valitaan +30 astetta ja pesun tulee olla joko varovainen käsinpesu tai pesukoneen käsinpesuohjelma. Joissakin koneissa on myös erillinen silkinpesuohjelma. Nykykoneiden ohjelmat ovat hyvin hellävaraisia ja tarkempia lämpötilan suhteen kuin kädet, joten niitä voi turvallisesti käyttää, kunhan tarkistaa lämpötilaksi +30 astetta.

Mahdolliset tahrat kannattaa pestä heti pois esimerkiksi sappisaippualla (Sonett).

Kaikki vaatteet on syytä kuositella muotoonsa heti, kun niitä laittaa kuivumaan. Neuleet kuivataan tasossa, jotta ne eivät veny. Vaatteet kannattaa kuivata aina varjossa, jotta aurinko ei virtyttäisi niitä. Vaatteen on ekologisempaa antaa kuivua ilmavassa paikassa omia aikojaan kuin käyttää kuivausrumpua. Silkille ei suositella rumpukuivausta ollenkaan.

TARKISTA AINA PESUOHJE VAATTEEN OMASTA LAPUSTA. NÄMÄ OHJEET OVAT VAIN YLEISPÄTEVIÄ SUOSITUKSIA. Mikäli olet epävarma, kysy lisäohjeita!
 

Valmistaja

Ruskovilla, Artjärvi, Suomi