REINDEER-VILLAPAITA / Unisex – Tuoriniemi | Kaisla
REINDEER-VILLAPAITA / Unisex – Tuoriniemi

Poro-aiheinen villapaita, joka sopii sekä miehille että naisille. Materiaalina pehmeä 100% merinovilla. Kuvio edessä, takana ja hihoissa. Pyöreä pääntie.

Hinta233,00 €

Tuotetiedot

Tuoriniemen valmistamat Dreams-neuleet tehdään Liedossa erikoisneulekoneella, joka mahdollistaa jopa usean kymmenen eri värin käytön samassa neuleessa. Erikoista on myös neuleen nurja puoli, joka on yhtenäisen sileä ilman pitkiä lankajuoksuja, toisin kuin kuvioneuleissa yleensä. Suuresta värimäärästä huolimatta kokonaisuus on harmonisen kaunis. Neuleen on suunnitellut Kaislakerttu Lehtovaara.

Hartian, hihansuiden ja helman yksivärinen osuus on tumman sininen (saattaa näyttää kuvassa mustalta).

Materiaalina villapaidassa on oikea villa: lankana on käytetty 100% merinovillaa, joka on sekä erityisen pehmeää että hyvin käyttöä kestävää. Se on myös helppohoitoista: puhdistuu tuulettamalla jopa vuosien ajan. Ks. tarkemmat hoito-ohjeet alta.

 

KOKOTAULUKKO:

 

 

- Mitat ovat vaatteen mittoja, joita olisi hyvä verrata esimerkiksi jo olemassa olevaan sopivaan vaatteeseen. Mikäli vertaat omiin vartalonmittoihisi, muista varata väljyysvaraa.

- Pituus on mitattu vaatteen keskeltä takaa.

- Taulukon mitat ovat neulemateriaalin joustavuudesta johtuen noin mittoja, ja pienet tuotekohtaiset vaihtelut saattavat olla mahdollisia, koska tuotteet valmistetaan käsityömäisesti yksitellen.

Tuotteen hoito-ohjeet

VILLA

Villalle aina pätevä hoito-ohje on TUULETA USEIN – PESE HARVOIN!

Villa puhdistaa itse itseään päästessään tekemisiin hapen kanssa, jo muutama tunti ulkona tekee ihmeitä villavaatteelle! Mieluiten vaatteen kannattaa antaa tuulettua yön yli, eli saman ajan kuin sitä on pidetty päällä. Mikäli tuulettaminen ulkona ei onnistu helposti vaate kannattaa levittää sisällä johonkin ilmavasti.

Villa kestää vesipesua, mutta vain varovainen +30 asteen pesu on sallittua. Valitse myös villalle sopiva hellävarainen pesuaine (esim. Sonett)  ja pese käsin tai koneen villanpesu- tai käsinpesuohjelmalla. Nykykoneiden ohjelmat ovat hyvin hellävaraisia ja tarkempia lämpötilan suhteen kuin kädet, joten niitä voi turvallisesti käyttää, kunhan tarkistaa lämpötilaksi +30 astetta. Jotkut villavaatteet kestävät myös +40 asteen pesun (super wash).

Mahdolliset tahrat kannattaa pestä heti pois esimerkiksi sappisaippualla (Sonett).

Usein pestävät villavaatteet kannattaa käsitellä välillä, esimerkiksi joka viides pesukerta, lanoliinipitoisella villanhoitoaineella (Sonett). Käsittely palauttaa villaan sen oman luontaisen rasvaisuuden tehden siitä pehmeän ja imukykyisen sekä suojaa ennenaikaiselta kulumiselta.

Kaikki vaatteet on syytä kuositella muotoonsa heti, kun niitä laittaa kuivumaan. Neuleet kuivataan tasossa, jotta ne eivät veny. Vaatteet kannattaa kuivata aina varjossa, jotta aurinko ei virtyttäisi niitä. Vaatteen on ekologisempaa antaa kuivua ilmavassa paikassa omia aikojaan kuin käyttää kuivausrumpua. Villalle ei suositella rumpukuivausta ollenkaan.

TARKISTA AINA PESUOHJE VAATTEEN OMASTA LAPUSTA. NÄMÄ OHJEET OVAT VAIN YLEISPÄTEVIÄ SUOSITUKSIA. Mikäli olet epävarma, kysy lisäohjeita!

Huom! Osassa villavaatteita (esim. Ruskovilla) ei ole koinsuojauskäsittelyä, koska tuote on haluttu pitää mahdollisimman turvallisena ja ekologisena. Aktiivisesti käytössä oleviin vaatteihin koit ja esim. turkiskuoriaiset eivät tule, mutta vaatteen jäätyä pois jatkuvasta käytöstä, esimerkiksi kesän ajaksi, kannattaa vaate säilyttää tiiviissä muovipussissa. Luonnonmukaiseen suojaamiseen voi käyttää myös punasetrituotteita.
 

Valmistaja

TUORINIEMI