PITKÄHIHAINEN SILKKIPAITA / UNISEX - RUSKOVILLA | Kaisla
PITKÄHIHAINEN SILKKIPAITA / UNISEX - RUSKOVILLA

Ruskovillan 100% luomusilkistä valmistettu pitkähihainen aluspaita, joka sopii sekä naisille että miehille.

Varastovärinä musta, luonnonvalkoisen (värjäämätön, valkaisematon) toimitusaika 1-2 viikkoa.

Hinta115,00 €

Tuotetiedot

RUSKOVILLAN PITKÄHIHAINEN LUOMUSILKKIPAITA

Aluspaita, joka sopii sekä miehille että naisille. 

Kanttaus pääntiellä, hihansuissa sama sileä silkkineulos kaksinkertaisena "resorina".

 

Valmistettu Suomessa 100% GOTS-sertifioidusta luomulaatuisesta luonnonsilkistä.

 

Silkki on ylellinen luonnonmateriaali, joka sopii erityisesti herkkäihoisille, mutta myös kaikille muille.

SIlkki mukautuu erityisen hyvin lämpötilan vaihteluihin ollen viileällä lämmin ja lämpimällä viileäntuntuinen.

Tuotteen hoito-ohjeet

Luonnonkuiduista valmistettujen vaatteiden hoito on helppoa!
 
Kun olet sijoittanut laadukkaaseen luonnonmateriaalivaattteeseen, kannattaa hetki miettiä sen hoitoa, jotta voisit nauttia siitä mahdollisimman pitkään. Luonnonmateriaalit kestävät hyvin pesua, mutta yleispätevänä ohjeena voidaan sanoa että niitä ei kuitenkaan kannata pestä turhan usein. Tuuleta ennemmin käytön jälkeen ja pese vasta kun vaate on oikeasti likaantunut. Poista vaatteeseen tulleet tahrat heti esimerkiksi sappisaippualla.
 
Vaatteen käyttöikää saa pidennettyä huomattavasti myös korjaamalla mahdolliset pienet silmukkapaot heti, jotta reikä ei pääse suurenemaan! Hyvälaatuinen vaate on pitkäikäinen, joten sillä voi olla jopa jälleenmyytiarvoa, tai ainakin iloa myös seuraavalle käyttäjälle! Tiensä päähän tulleen luononmateriaalista valmistetun vaatteen kuitu on helpompi kierrättää kuin keinokuituisen ja loppujen lopuksi sen materiaali tulee maatumaan luonnollisesti.
 
 

SILKKI

 
Silkki vaatii varovaisen pesun sekä silkille sopivan entsyymittömän pesuaineen. Entsyymit voivat vähitellen tehdä silkkivaatteeseen jopa pientä reikää, jotan tämän kanssa kannattaa olla tarkkana pesuainetta valittaessa. Sonettin nestemäinen villan- ja silkinpesuaine on turvallinen valinta.
 
Silkkivaatetta kannattaa tuulettaa käytön jälkeen: se vähentää pesun tarvetta. Silkki ohenee hieman jatkuvissa pesuissa, joten tuulettaminen on tämänkin takia hyvin suositeltava tapa hoitaa vaatetta.
 
Pesulämpötilaksi valitaan +30 astetta ja pesun tulee olla joko varovainen käsinpesu tai pesukoneen käsinpesuohjelma. Joissakin koneissa on myös erillinen silkinpesuohjelma. Nykykoneiden ohjelmat ovat hyvin hellävaraisia ja tarkempia lämpötilan suhteen kuin kädet, joten niitä voi turvallisesti käyttää, kunhan tarkistaa lämpötilaksi +30 astetta. 
 
Mahdolliset tahrat kannattaa pestä heti pois esimerkiksi sappisaippualla (Sonett).
 
Kaikki vaatteet on syytä kuositella muotoonsa heti, kun niitä laittaa kuivumaan. Neuleet kuivataan tasossa, jotta ne eivät veny. Vaatteet kannattaa kuivata aina varjossa, jotta aurinko ei virtyttäisi niitä. Vaatteen on ekologisempaa antaa kuivua ilmavassa paikassa omia aikojaan kuin käyttää kuivausrumpua. Silkille ei suositella rumpukuivausta ollenkaan.
 
TARKISTA AINA PESUOHJE VAATTEEN OMASTA LAPUSTA. NÄMÄ OHJEET OVAT VAIN YLEISPÄTEVIÄ SUOSITUKSIA. Mikäli olet epävarma, kysy lisäohjeita! 

Valmistaja

Ruskovilla, Artjärvi, Suomi