NUKKA-PELLAVAPUSERO - NOOLAN | Kaisla
NUKKA-PELLAVAPUSERO - NOOLAN

Noolanin kahdenkoon pusero / -tunika ohuesta pellavasta. Kauniisti laskeutuva leveä malli, joka on takaa pidempi. Pystykaulus ja halkiot sivuissa.

Kaksi kokoa S/M ja L/XL.

Neljä värivaihtoehtoa.

Materiaali 100% pellava.

Varastovalikoima vaihtelee. Varastomallien toimitusaika 2-3 arkipäivää, valmistukseen menevien toimitusaika on noin 2-3 viikkoa. Halutessasi voit tiedustella tarkempaa toimitusaikaa.

 

 

Hinta190,00 €

Tuotetiedot

NUKKA-PELLAVAPUSERO / -TUNIKA

 

Noolanin 100% pellavasta valmistettu pystykauluksellinen väljä pusero.  Melko leveä, kauniisti laskeutuva malli, joka on takaa noin 10cm etukappaletta pidempi. Pienet halkiot sivuissa. Hihat tarkoituksella "ylipitkät", joissa käännösvaraa muutamaan leveään taitokseen. Istutetut hihat. Ohut, tarkoituksella hieman ryppyinen pellavalaatu, joka ei välttämättä kaipaa edes silitystä. 

Saatavissa kaksi kokoa ja neljä eri värivaihtoehtoa, varastovalikoima vaihtelee. Varastossa olevien mallien toimitusaika 2-3 arkipäivää. Valmistukseen menevien väri- / kokovaihtoehtojen toimitusaika 2-3 viikkoa. Vahvistamme toimitusajan tilauksen yhteydessä. Toimitusaikaa voi myös tiedustella sähköpostitse tai puhelimitse, vastaamme mielellämme myös muihin kysymyksiin myymälän aukioloaikoina!

 

KOKOTIEDOT

Huom! Mitat ovat vaatteen mittoja, vertaa niitä olemassa olevaan vaatteeseesi.

 

S/M-koko

- Rinnanympärys: 122 cm

- Pituus (olka-helma): edestä 57 cm, takaa 67 cm

 

L/XL-koko

- Rinnanympärys: 140 cm

- Pituus (olka-helma): edestä 58 cm, takaa, 69 cm

 

Molemmissa koissa hihan pituus "ylipitkä", jossa käännösvaraa muutamalle leveälle taitteelle. 

 

Tuotteen hoito-ohjeet

PELLAVA

 

Varovainen +30' pesu hienopesuohjelmassa tai käsinpesu / käsinpesuohjelma väljässä vedessä. Pellavalle riittää mieto pesuaine. Vaatteen kastaminen ennen pesukoneeseen laittoa vähentää pesuryppyjä.

Pellava on luonnostaa likaa hylkivä materiaali, joten sitä tarvitsee pestä harvoin. Tuuletus käytön jälkeen raikastaa vaatteen. Mahdoliset tahrat kannattaa pestä heti pois sappisaippualla. 

 

Silitys kuumalla raudalla vaatteen nurjalta puolelta, jotta saumojen kiilto ei tule näkyviin, vaatteen ollessa vielä hieman koskea. 

Noolanin ohutta pellavaa ei välttämättä tarvitse ollenkaan silittää, se on luonnollisesti hieman ryppyistä ja kuivuu kauniiksi, kun sen kuosittelee heti pesun jälkeen märkänä.

Valmistaja

NOOLAN, Pietarsaari, Suomi

Yhteensopivia / samankaltaisia tuotteita

NUKKA-KEITTOVILLAPUSERO - NOOLAN
Hinta190,00 €