LUOMUVILLAINEN FLEECETAKKI NAISILLE - RUSKOVILLA | Kaisla
LUOMUVILLAINEN FLEECETAKKI NAISILLE - RUSKOVILLA
 
UUTTA: Vihdoinkin ympäristöystävällinen fleecetakki!

Ruskovillan 100% luomumerinovillasta valmistettu fleecetakki, sopii hyvin välikerrokseksi toisen takin alle sekä myös päällitakkina käytettäväksi. Villa mukautuu lämpötilan vaihteluihin ja tuntuu kosteanakin kuivalta.

 

Tutustu myös miesten luomuvillaiseen fleecetakkiin, sen kaavoitus sopii hyvin myös väljempää mitoitusta kaipaavalle / harteikkaammalle naiselle!

Hinta188,00 €

Tuotetiedot

LUOMUVILLAINEN FLEECETAKKI NAISILLE

Ruskovillan Suomessa valmistama 100% luomulaatuisesta merinovillasta ommeltu vetoketjullinen, kauluksellinen fleece-takki, kapeammalla istuvalla kaavoituksella. Värinä kaunis eläväpintainen keskiharmaa.

Vetoketjulliset taskut, pystykaulus, jonka voi myös taittaa alas vetoketjun ollessa osittain tai kokonaan auki. Vetoketjun takana tuulilista ja kauluksessa luomupuuvillainen taite, jonka alle vetoketjun pää jää piiloon, sen ollessa ylhäällä asti. Malli on takaa hieman pidempi kuin edestä. Myös hihan pituus on tarkoituksella reilu, jotta ranteetkin pysyvät hyvin lämpiminä. Harjattu villafleece tuntuu mukavan pehmeältä ihoa vasten.  

 

Vetoketjun takana oleva tuulilista ja taskujen vuori harmaata luomupuuvillatrikoota.

 

Luomuvillasta valmistettu fleece on ekologinen valinta, sillä se puhdistuu pitkälle tuulettamalla ja pestessä siitä ei irtoa luonnolle haitallisia mikromuoveja kuten keinokuituisesta fleecestä. Se on ympäristäystävällinen koko elinkaarensa ajan. 

 

HUOM! Vaate kutistuu ensimmäisessä pesussa n. 5%. 

 

 

Tuotteen hoito-ohjeet

VILLA

 
 
Villalle aina pätevä hoito-ohje on TUULETA USEIN – PESE HARVOIN!
 
Villa puhdistaa itse itseään päästessään tekemisiin hapen kanssa, jo muutama tunti ulkona tekee ihmeitä villavaatteelle! Mieluiten vaatteen kannattaa antaa tuulettua yön yli, eli saman ajan kuin sitä on pidetty päällä. Mikäli tuulettaminen ulkona ei onnistu helposti vaate kannattaa levittää sisällä johonkin ilmavasti.
 
Villa kestää vesipesua, mutta vain varovainen +30 asteen pesu on sallittua. Valitse myös villalle sopiva hellävarainen pesuaine (esim. Sonett)  ja pese käsin tai koneen villanpesu- tai käsinpesuohjelmalla. Nykykoneiden ohjelmat ovat hyvin hellävaraisia ja tarkempia lämpötilan suhteen kuin kädet, joten niitä voi turvallisesti käyttää, kunhan tarkistaa lämpötilaksi +30 astetta. Jotkut villavaatteet kestävät myös +40 asteen pesun (super wash).
 
Mahdolliset tahrat kannattaa pestä heti pois esimerkiksi sappisaippualla (Sonett).
 
Usein pestävät villavaatteet kannattaa käsitellä välillä, esimerkiksi joka viides pesukerta, lanoliinipitoisella villanhoitoaineella (Sonett). Käsittely palauttaa villaan sen oman luontaisen rasvaisuuden tehden siitä pehmeän ja imukykyisen sekä suojaa ennenaikaiselta kulumiselta.
 
Kaikki vaatteet on syytä kuositella muotoonsa heti, kun niitä laittaa kuivumaan. Neuleet kuivataan tasossa, jotta ne eivät veny. Vaatteet kannattaa kuivata aina varjossa, jotta aurinko ei virtyttäisi niitä. Vaatteen on ekologisempaa antaa kuivua ilmavassa paikassa omia aikojaan kuin käyttää kuivausrumpua. Villalle ei suositella rumpukuivausta ollenkaan.
 
TARKISTA AINA PESUOHJE VAATTEEN OMASTA LAPUSTA. NÄMÄ OHJEET OVAT VAIN YLEISPÄTEVIÄ SUOSITUKSIA. Mikäli olet epävarma, kysy lisäohjeita! 
 
Huom! Osassa villavaatteita (esim. Ruskovilla) ei ole koinsuojauskäsittelyä, koska tuote on haluttu pitää mahdollisimman turvallisena ja ekologisena. Aktiivisesti käytössä oleviin vaatteihin koit ja esim. turkiskuoriaiset eivät tule, mutta vaatteen jäätyä pois jatkuvasta käytöstä, esimerkiksi kesän ajaksi, kannattaa vaate säilyttää tiiviissä muovipussissa. Luonnonmukaiseen suojaamiseen voi käyttää myös punasetrituotteita.
 

Valmistaja

Ruskovilla, Artjärvi, Suomi

Yhteensopivia / samankaltaisia tuotteita

LUOMUVILLAINEN FLEECETAKKI MIEHILLE - RUSKOVILLA
Hinta188,00 €