Luomuvillainen fleecepusero lapsille - Ruskovilla | Kaisla
×

Tilanneviesti

Tuote on tällä hetkellä loppu varastostamme, toimitusaika n. kaksi viikkoa
Luomuvillainen fleecepusero lapsille - Ruskovilla

UUTTA: ekologinen vaihtoehto perinteiselle fleecelle.

Lasten luomuvillafleecestä valmistettu vetoketjullinen villapaita. Väri meleerattu harmaa.

Sopii erittäin hyvin välikerrokseksi. Villa tuntuu kastuessaankin kuivalta ja lämpimältä.

Koot 100 cm -150 cm.

HUOM. toimitusaika noin kaksi viikkoa, nopeampi toimitus mahdollinen.

 

 

Hinta79,50 €

Tuotetiedot

LUOMUVILLAINEN FLEECEPAITA LAPSILLE

Ruskovillan Suomessa valmistama 100% luomulaatuisesta merinovillasta ommeltu vetoketjullinen fleecepaita pojille ja tytöille.

Värinä kaunis eläväpintainen keskiharmaa.

 

Luomuvillasta valmistettu fleece on ekologinen valinta, sillä se puhdistuu pitkälle tuulettamalla ja pestessä siitä ei irtoa luonnolle haitallisia mikromuoveja kuten keinokuituisesta fleecestä. Se on ympäristäystävällinen koko elinkaarensa ajan. 

 

HUOM! Vaate kutistuu ensimmäisessä pesussa n. 5%.

 

Viimeiset kappaleet tätä mallia: malli muuttuu jatkossa edestä kokonaan avattavaksi takki-malliksi!

Tuotteen hoito-ohjeet

VILLA

 
 

Villalle aina pätevä hoito-ohje on TUULETA USEIN – PESE HARVOIN!

Villa puhdistaa itse itseään päästessään tekemisiin hapen kanssa, jo muutama tunti ulkona tekee ihmeitä villavaatteelle! Mieluiten vaatteen kannattaa antaa tuulettua yön yli, eli saman ajan kuin sitä on pidetty päällä. Mikäli tuulettaminen ulkona ei onnistu helposti vaate kannattaa levittää sisällä johonkin ilmavasti.

Villa kestää vesipesua, mutta vain varovainen +30 asteen pesu on sallittua. Valitse myös villalle sopiva hellävarainen pesuaine (esim. Sonett)  ja pese käsin tai koneen villanpesu- tai käsinpesuohjelmalla. Nykykoneiden ohjelmat ovat hyvin hellävaraisia ja tarkempia lämpötilan suhteen kuin kädet, joten niitä voi turvallisesti käyttää, kunhan tarkistaa lämpötilaksi +30 astetta. Jotkut villavaatteet kestävät myös +40 asteen pesun (super wash).

Mahdolliset tahrat kannattaa pestä heti pois esimerkiksi sappisaippualla (Sonett).

Usein pestävät villavaatteet kannattaa käsitellä välillä, esimerkiksi joka viides pesukerta, lanoliinipitoisella villanhoitoaineella (Sonett). Käsittely palauttaa villaan sen oman luontaisen rasvaisuuden tehden siitä pehmeän ja imukykyisen sekä suojaa ennenaikaiselta kulumiselta.

Kaikki vaatteet on syytä kuositella muotoonsa heti, kun niitä laittaa kuivumaan. Neuleet kuivataan tasossa, jotta ne eivät veny. Vaatteet kannattaa kuivata aina varjossa, jotta aurinko ei virtyttäisi niitä. Vaatteen on ekologisempaa antaa kuivua ilmavassa paikassa omia aikojaan kuin käyttää kuivausrumpua. Villalle ei suositella rumpukuivausta ollenkaan.

 

TARKISTA AINA PESUOHJE VAATTEEN OMASTA LAPUSTA. NÄMÄ OHJEET OVAT VAIN YLEISPÄTEVIÄ SUOSITUKSIA. Mikäli olet epävarma, kysy lisäohjeita! 

 

Huom! Osassa villavaatteita (esim. Ruskovilla) ei ole koinsuojauskäsittelyä, koska tuote on haluttu pitää mahdollisimman turvallisena ja ekologisena. Aktiivisesti käytössä oleviin vaatteihin koit ja esim. turkiskuoriaiset eivät tule, mutta vaatteen jäätyä pois jatkuvasta käytöstä, esimerkiksi kesän ajaksi, kannattaa vaate säilyttää tiiviissä muovipussissa. Luonnonmukaiseen suojaamiseen voi käyttää myös punasetrituotteita.

 

Valmistaja

Ruskovilla, Artjärvi, Suomi