Lasten Silakka-villapaita - Johanna K. Design | Kaisla
Lasten Silakka-villapaita - Johanna K. Design

Lasten villapaita. Materiaalina 50% luomumerinovilla, 50%  luomuvilla.

Kuosi- ja värivaihtoehtoina pinkit silakat vaalealla pohjalla ja oliivinvihreät silakat vaalealla pohjalla.

 

Tiedustele varastosta puuttuvien kokojen saatavuutta kaisla@kaislamyymala.fi.

 

Johanna K. Designin Villivillahousut löytyvät täältä.

 

Hinta38,00 €

Tuotetiedot

Lasten villapaita

Lasten villapaita. Materiaalina 50% luomumerinovilla, 50% luomuvilla.

Kuosi- ja värivaihtoehtoina pinkki silakka vaalealla pohjalla ja oliivinvihreät silakat vaalealla pohjalla.

Paita sopii sekä sisäkäyttöön että välikerrokseksi ulkovaatteiden alle.

Pääntiellä kaksikertainen resori. Hihansuissa 7 cm pituiset yksinkertaiset 2x2 resorit.

Valkoisen sävy on "hiekka" eli hieman harmahtava, pehmeä valkoinen.

Tuotteen hoito-ohjeet

VILLA

Villalle aina pätevä hoito-ohje on TUULETA USEIN – PESE HARVOIN!

Villa puhdistaa itse itseään päästessään tekemisiin hapen kanssa, jo muutama tunti ulkona tekee ihmeitä villavaatteelle! Mieluiten vaatteen kannattaa antaa tuulettua yön yli, eli saman ajan kuin sitä on pidetty päällä. Mikäli tuulettaminen ulkona ei onnistu helposti vaate kannattaa levittää sisällä johonkin ilmavasti.

Villa kestää vesipesua, mutta vain varovainen +30 asteen pesu on sallittua. Valitse myös villalle sopiva hellävarainen pesuaine (esim. Sonett)  ja pese käsin tai koneen villanpesu- tai käsinpesuohjelmalla. Nykykoneiden ohjelmat ovat hyvin hellävaraisia ja tarkempia lämpötilan suhteen kuin kädet, joten niitä voi turvallisesti käyttää, kunhan tarkistaa lämpötilaksi +30 astetta. Jotkut villavaatteet kestävät myös +40 asteen pesun (super wash).

Mahdolliset tahrat kannattaa pestä heti pois esimerkiksi sappisaippualla (Sonett).

Usein pestävät villavaatteet kannattaa käsitellä välillä, esimerkiksi joka viides pesukerta, lanoliinipitoisella villanhoitoaineella (Sonett). Käsittely palauttaa villaan sen oman luontaisen rasvaisuuden tehden siitä pehmeän ja imukykyisen sekä suojaa ennenaikaiselta kulumiselta.

Kaikki vaatteet on syytä kuositella muotoonsa heti, kun niitä laittaa kuivumaan. Neuleet kuivataan tasossa, jotta ne eivät veny. Vaatteet kannattaa kuivata aina varjossa, jotta aurinko ei virtyttäisi niitä. Vaatteen on ekologisempaa antaa kuivua ilmavassa paikassa omia aikojaan kuin käyttää kuivausrumpua. Villalle ei suositella rumpukuivausta ollenkaan.

TARKISTA AINA PESUOHJE VAATTEEN OMASTA LAPUSTA. NÄMÄ OHJEET OVAT VAIN YLEISPÄTEVIÄ SUOSITUKSIA. Mikäli olet epävarma, kysy lisäohjeita!

Huom! Osassa villavaatteita (esim. Ruskovilla) ei ole koinsuojauskäsittelyä, koska tuote on haluttu pitää mahdollisimman turvallisena ja ekologisena. Aktiivisesti käytössä oleviin vaatteihin koit ja esim. turkiskuoriaiset eivät tule, mutta vaatteen jäätyä pois jatkuvasta käytöstä, esimerkiksi kesän ajaksi, kannattaa vaate säilyttää tiiviissä muovipussissa. Luonnonmukaiseen suojaamiseen voi käyttää myös punasetrituotteita.

Valmistaja

Johanna K Design, Taivassalo, Suomi