KUMAK-ASUSTE/HIHAT - NOOLAN | Kaisla
KUMAK-ASUSTE/HIHAT - NOOLAN

Noolanin yhdenkoon hihat / lyhyt pusero. Hihat voidaan joko pussittaa hihansuissa olevilla nyöreillä tai jättää leveiksi - yksi vaate, kaksi ilmettä!

Neljä värivaihtoehtoa.

100% pellava.

Varastovalikoima vaihtelee. Varastovärien toimitusaika 2-3 arkipäivää, valmistukseen menevien toimitusaika on noin 2-3 viikkoa. Halutessasi voit tiedustella tarkempaa toimitusaikaa.

 

 

Hinta180,00 €

Tuotetiedot

KUMAK-PELLAVAHIHAT / LYHYT PUSERO - NOOLAN

 

Erityisesti tunikoiden ja hihattomien mekkojen kanssa hyvin toimiva asuste, jolla saat uutta ilmettä pukeutumiseen. Hihojen suussa nyörit, joilla voi hihan voi pussittaa, tai vaihtoehtoisesti jättää auki leveäksi, juhlavavammaksi.

Ohut, tarkoituksella hieman ryppyinen pellavalaatu, joka ei välttämättä kaipaa edes silitystä. 100% pellavaa.

Saatavissa neljä eri värivaihtoehtoa, varastovalikoima vaihtelee. Varastossa olevien mallien toimitusaika 2-3 arkipäivää. Valmistukseen menevien väri- / kokovaihtoehtojen toimitusaika 2-3 viikkoa. Vahvistamme toimitusajan tilauksen yhteydessä. Toimitusaikaa voi myös tiedustella sähköpostitse tai puhelimitse, vastaamme mielellämme myös muihin kysymyksiin myymälän aukioloaikoina!

 

KOKOTIEDOT

Yhdenkoon vaate, joka sopii useimmille S-L kokoisille.

 

 

 

Tuotteen hoito-ohjeet

PELLAVA

 

Varovainen +30' pesu hienopesuohjelmassa tai käsinpesu / käsinpesuohjelma väljässä vedessä. Pellavalle riittää mieto pesuaine. Vaatteen kastaminen ennen pesukoneeseen laittoa vähentää pesuryppyjä.

Pellava on luonnostaa likaa hylkivä materiaali, joten sitä tarvitsee pestä harvoin. Tuuletus käytön jälkeen raikastaa vaatteen. Mahdoliset tahrat kannattaa pestä heti pois sappisaippualla. 

 

Silitys kuumalla raudalla vaatteen nurjalta puolelta, jotta saumojen kiilto ei tule näkyviin, vaatteen ollessa vielä hieman koskea. 

Noolanin ohutta pellavaa ei välttämättä tarvitse ollenkaan silittää, se on luonnollisesti hieman ryppyistä ja kuivuu kauniiksi, kun sen kuosittelee heti pesun jälkeen märkänä.

Valmistaja

NOOLAN, Pietarsaari, Suomi