KAULURI / LAPSET – Ruskovilla | Kaisla
KAULURI / LAPSET – Ruskovilla

Perinteisen mallinen kauluri  pehmestä 100% luomulaatuisesta merinovillasta. 

Yksi lasten koko, joka sopii yksivuotiaasta pienelle koululaiselle.

 

UUTUUSVÄRINÄ MUSTA.

 

 

Hinta24,00 €

Tuotetiedot

MERINOVILLAINEN LASTEN KAULURI

Ruskovillan pään yli vedettävän kaulurin malli on perinteinen, edestä pidempi ja takaa lyhyempi ja se on valmistettu kaksinkertaisesta villaneuloksesta. Kauluri suojaa ja lämmittää hyvin niskaa ja hartioita ja se pysyy hyvin paikallaan.

Varsinainen kaulusosa on tehty kaksinkertaisesta resorineuloksesta ja sen saa joko avattua oikein korkeaksi tai taitettua kaksinkertaiseksi matalammaksi malliksi.

Yhdistämällä kaulurin pyöreäpäänteisen peruspaidan alle saa siihen ikäänkuin irtonaisen poolon, joka sopii hyvin paidan kanssa yhteen. Yksi lasten koko, joka sopii n. yksivuotiaasta pienelle koululaiselle asti. Isommille lapsille sopii kaulurin aikuisten koko.
 

Tuotteen hoito-ohjeet

VILLA

Villalle aina pätevä hoito-ohje on TUULETA USEIN – PESE HARVOIN!

Villa puhdistaa itse itseään päästessään tekemisiin hapen kanssa, jo muutama tunti ulkona tekee ihmeitä villavaatteelle! Mieluiten vaatteen kannattaa antaa tuulettua yön yli, eli saman ajan kuin sitä on pidetty päällä. Mikäli tuulettaminen ulkona ei onnistu helposti vaate kannattaa levittää sisällä johonkin ilmavasti.

Villa kestää vesipesua, mutta vain varovainen +30 asteen pesu on sallittua. Valitse myös villalle sopiva hellävarainen pesuaine (esim. Sonett)  ja pese käsin tai koneen villanpesu- tai käsinpesuohjelmalla. Nykykoneiden ohjelmat ovat hyvin hellävaraisia ja tarkempia lämpötilan suhteen kuin kädet, joten niitä voi turvallisesti käyttää, kunhan tarkistaa lämpötilaksi +30 astetta. Jotkut villavaatteet kestävät myös +40 asteen pesun (super wash).

Mahdolliset tahrat kannattaa pestä heti pois esimerkiksi sappisaippualla (Sonett).

Usein pestävät villavaatteet kannattaa käsitellä välillä, esimerkiksi joka viides pesukerta, lanoliinipitoisella villanhoitoaineella (Sonett). Käsittely palauttaa villaan sen oman luontaisen rasvaisuuden tehden siitä pehmeän ja imukykyisen sekä suojaa ennenaikaiselta kulumiselta.

Kaikki vaatteet on syytä kuositella muotoonsa heti, kun niitä laittaa kuivumaan. Neuleet kuivataan tasossa, jotta ne eivät veny. Vaatteet kannattaa kuivata aina varjossa, jotta aurinko ei virtyttäisi niitä. Vaatteen on ekologisempaa antaa kuivua ilmavassa paikassa omia aikojaan kuin käyttää kuivausrumpua. Villalle ei suositella rumpukuivausta ollenkaan.

TARKISTA AINA PESUOHJE VAATTEEN OMASTA LAPUSTA. NÄMÄ OHJEET OVAT VAIN YLEISPÄTEVIÄ SUOSITUKSIA. Mikäli olet epävarma, kysy lisäohjeita!

Huom! Osassa villavaatteita (esim. Ruskovilla) ei ole koinsuojauskäsittelyä, koska tuote on haluttu pitää mahdollisimman turvallisena ja ekologisena. Aktiivisesti käytössä oleviin vaatteihin koit ja esim. turkiskuoriaiset eivät tule, mutta vaatteen jäätyä pois jatkuvasta käytöstä, esimerkiksi kesän ajaksi, kannattaa vaate säilyttää tiiviissä muovipussissa. Luonnonmukaiseen suojaamiseen voi käyttää myös punasetrituotteita.
 

Valmistaja

Ruskovilla, Artjärvi, Suomi