Kaisla - tietoa yrityksestä | Kaisla

Kaisla - tietoa yrityksestä


 

LUONNOLLISESTI SUOMALAISTA

Kaisla on vuonna 2000 avattu vaateliike Turun keskustassa, mutta perheyrityksen historia juontaa juurensa jo 1930-luvulle ja aivan toisille toimialoille. Kaislaa luotsaa kolmannen polven yrittäjä Maija Männistö. Kaisla-myymälän toiminnan perustana ovat alusta alkaen olleet suomalaiset tuotteet ja luonnonmateriaalit. Näistä kahdesta pidämme edelleen tiukasti, vaan emme tiukkapipoisesti, kiinni.

Kaislasta löytyy noin 30 kotimaisen yrityksen Suomessa valmistamia vaatteita ja asusteita. Kaikki tuotteet on valmistettu pääosin luonnonmateriaaleista, mutta esimerkiksi sukissa keinokuituinen vahvike puoltaa paikkaansa.  Kivijalkamyymälän valikoima on huomattavasti laajempi kuin verkkokaupan, minkä valikoimiin yläpalkin tuotteet-, valmistajat- ja materiaalit-linkit ohajavat. Kivijalkamyymälän valikoimasta löydät tarkempaa tietoa Kivijalka-sivulta.

 

EETTISTÄ JA EKOLOGISTA

Tunnemme henkilökohtaisesti kaikki tavarantoimittajamme, joten meidän on helppo varmistaa, että tuotteet valmistetaan eettisesti oikeudenmukaisissa oloissa.  Kotimainen valmistus takaa, että vaatteen valmistavat aikuiset ammattilaiset, jotka myös saavat työstään oikean palkan. Luonnonmateriaalit sinänsä eivät vielä takaa tuotteen ekologisuutta, mutta edustamamme valmistajat kiinnittävät käyttämiensä materiaalien sekä valmistusmenetelmien suhteen huomiota myös luontoystävällisempään tuotantoon. Kestävästä materiaalista laadukkaasti tehty vaate on toki arvokkaampi kuin kaukoidässä tehty keinokuituvaate, mutta maksaa itsensä takaisin vuosien käytössä. 

Olemme valikoineet myymälään laadukkaita, sekä aikaa että käyttöä kestäviä kotimaisia vaatteita ja asusteita. Vaatteen pitkä käyttöikä sekä sen mahdollinen muokattavuus jatkokäyttöön tekee tuotteesta osaltaan myös ekologisesti kestävän valinnan. Luonnonmateriaaleista ei myöskään irtoa käytön ja pesun aikana muuta kuin luonnollisia kuituja, jotka eivät rasita ympäristöä tai vesistöjä. Lisäksi luonnonmateriaalit maatuvat takaisin luontoon tultuaan lopullisesti käyttöikänsä päähän.

 

VAATTEITA MYÖS OMIEN TOIVEIDEN MUKAAN RÄÄTÄLÖITYINÄ

Mikäli myymälästä ei löydy heti sopivaa tai sopivan väristä vaatetta, tilaamme sellaisen valmistajalta asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan.  Valmistajasta riippuen vaatteita on  mahdollista saada omien mittojen mukaan räätälöityinä ja värikarttojen puitteissa sopivan värisenä. Toimitusajat tilausvalikoimalle ovat noin 1-4 viikkoa, mutta odottamalla hetken saa itselleen varmasti sopivan vaatteen, josta on iloa pitkään. Verkkokaupan osalta tuotteen kohdalla on maininta tuotteen pidemmästä toimitusajasta, mikäli se on tilaustuote. (Varastotuotteista ei erillistä mainintaa toimitusajasta löydy ja toimitamme ne heti tilauksen saavuttua 1-4 työpäivän kuluessa.) 

Tilausmahdollisuus ja ajaton valikoma tekevät osaltaan Kaislan vaatteista ekologisempia: kaikki mitä valmistetaan päätyy oikeasti käyttöön eikä sesonkien viimeisiä kappaleita koskaan viedä kaatopaikalle.

 

MYYMÄLÄN JA VERKKOKAUPAN VALIKOIMAT

Verkkokaupan ja myymälän valikoima eroavat  toisistaan: kaikki verkkokaupan tuotteet löytyvät myös kivijalkamyymälästä, mutta kivijalkamyymälän valkoimasta vain osa löytyy verkkokaupasta. Verkkokaupan tuotevalikoimassa ovat kaikki Ruskovillan tutoteet sekä vaihteleva valikoima muiden valmistajien verkkomyyntiin soveltuvia tuotteita. Jos haluat jonkin edustamamme yrityksen vaatteen, mitä et löydä verkkokaupan valikoimasta niin ota yhteyttä ja tilaamme sinulle haluamasi tuotteen!

Palvelemme myymälästä käsin mielellämme myös verkkokaupan asiakkaita henkilökohtaisesti. Mikäli sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää, tai haluat tehdä tilauksen muuten kuin verkkokaupan kautta, meille voi aina soittaa, lähettää sähköpostia tai tulla käymään!

Tutustu tarkemmin edustamiimme tuotemerkkeihin: tietoa valmistajista.