HIRSSIAKANATYYNY / VAUVAT - RUSKOVILLA | Kaisla
HIRSSIAKANATYYNY / VAUVAT - RUSKOVILLA

Muotoutuva ja hengittävä tyyny vauvalle / pienille lapsille. Valmistettu luonnonmateriaaleista. Täyte luomulaatuista hirssiakanaa, n. 250 g, päällinen tiivistä puuvillakangasta, sivussa vetoketju. Täytteen määrää voi poistaa ja lisätä. Koko 25 cm x 35 cm.

Tutustu myös lasten ja aikuisten tyynyihin.

 
Hinta18,00 €

Tuotetiedot

Hirssiakanatyyny

 

Tyyny, josta ei voi enää luopua, kun kerran on sen löytänyt! Hirssiakanatyyny on täytetty nimensä mukaisesti hirssin akanoilla. Akanat ovat viljan siemenen ympärillä olevaa syötäväksi kelpaamatonta kuoriosaa. Hirssin akana on pienen maljan muotoinen ja ne muodostavat kuohkean täytteen. Maljamaisuuden ansiosta täytteen väliin jää paljon ilmaa, joka pitää tyynyn hengittävänä ja jopa viileän tuntuisena. Suosittelemme hirssiakanatyynyä erityisesti öisin hikoileville nukkujille. Kesähelteillä se on ihanan viileä ja talvella miellyttävän tuntuinen.

Monet fysioterapeutit ovat suosittelevat hirssiakanatyynyä asiakkailleen, joilla on niska- ja hartiavaivoja. Tyynyn täyte liikkuu vapaasti ja on muokattavissa halutun korkuiseksi, joten se tukee niskaa yksilöllisesti. Täytteen määrää pystyy myös vapaasti säätämään poistamalla tai lisäämällä täytettä sivussa olevan vetoketjuaukon kautta.

Täyte painuu hieman käytössä kasaan, joten jos haluat tyynystä korkeamman kannattaa täytteen määrää lisätä hetken käytön jälkeen. Myymme myös lisätäytettä 0,5 kg:n pusseissa.

Jos pidät ylellisen pehmeästä, muhkeasta tyynystä, silloin tämä ei välttämättä ole oikea valinta vaan suosittelemme ennemmin Ruskovillan villavanutäytteistä tyynyä.

Tyynyä on saatavissa myös lapsille ja aikuisille.

Tuotteen hoito-ohjeet

Luomupuuvillainen päällinen on pestävissä 60 asteen konepesussa. Akanat tyhjennetään ennen pesua pois ja laitetaan takaisin kankaan kuivuttua. Akanat eivät ole pestävissä.

Tyynyä voi myös raikastaa tuulettamalla ulkona kuivalla säällä.

Ruskovilla suosittelee akanoiden vaihtoa noin viiden vuoden välein. Meiltä saa myös näitä lisätäytepusseja. Käytetyt akanat hajoavat luonnossa ja ne voidaan kompostoida.

Valmistaja

Ruskovilla, Artjärvi, Suomi