3 kpl KASVOMASKI NAUHOILLA - RUSKOVILLA | Kaisla
3 kpl KASVOMASKI NAUHOILLA - RUSKOVILLA

Toimitusaika: heti varastosta!

 

3 kpl setti luomupuuvillaisia kasvomaskeja nauhoilla. 

Kaksinkertainen luonnonvalkoinen puuvillaneulos. Nauhat samasta materiaalista. Värjäämätön, valkaisematon ja haitta-aineeton. 

Kestää 90 asteen pesun ja keittopesun.

 

HUOM: Maski ei suojaa sinua esimerkiksi Korona-virukselta, mutta saattaa suojata muita. 

Lue KÄYTTÖOHJEET ja lisää tuotetietoa alta.

 

MASKI, KASVOMASKI, KANGASMASKI, KASVOSUOJA, KORONA, LUOMUPUUVILLA, RUSKOVILLA

 

Hinta29,50 €

Tuotetiedot

Kankainen kasvomaski nauhoilla, 3 kpl setti

 

Valmistettu Suomessa kaksinertaisesta luomupuuvillaneuloksesta. Kevyesti muotoon ommeltu istuu hyvin. Samasta materiaalista valmistetut taakse solmittavat nauhat.

Värjäämätön, valkaisematon ja haitta-aineeton turvallinen luonnonvalkoinen. 

Maski kannattaa pestä ennen käyttöönottoa, ja se kutistuu hieman pesussa. Pesu 90 asteessa. Kestää keittopesun.

Koska maski on hygieniatuote, sillä ei ole palautusoikeutta.

 

 

KÄYTTÖOHJEET

- Puhdas maski asetetaan paikoilleen ja riisutaan aina puhtain käsin ainoastaan kuminauhoja koskettaen, ja pestään jokaisen käytön jälkeen.

- Tuotetta ei saa koskettaa käytön aikana.

- Tuotetta ei voi käytön aikana riisua pois tai siirtää kaulalle. Myös syöminen ja juominen käytön aikana on kiellettyä.

- Kädet tulee aina pestä käytön jälkeen.

- Tuotetta ei saa laittaa sellaisen ihmisen kasvoille, jolla on hengitysvaikeuksia. Tuote tulee poistaa heti henkilön kasvoilta, jos sen kanssa on vaikea hengittää.

Kangasmaskit voivat aiheuttaa terveyshaittoja, etenkin jos henkilöllä on sydän- tai verenkiertotauteja, astmaoireita, keuhkoahtaumatauti tai korkea ikä.
 

Maski ei vastaa henkilönsuojaimille tai kirurgisille suu-nenäsuojuksille asetettuja viranomaismääräyksiä tai FFP2/FFP3-suojaustason vaatimuksia, eikä sitä ole myöskään testattu viralliselta suojaimelta edellytettävällä tavalla. Siten se ei estä esimerkiksi koronaviruksen tarttumista. Maski saattaa kuitenkin suojata julkisilla paikoilla muita maskin käyttäjän hengitysteistä leviäviltä pisaroilta. Oireettoman taudinkantajan maskin käytöstä voi olla hyötyä esimerkiksi liikennevälineissä, kaupoissa jne., mutta siitä ei ole olemassa tieteellistä näyttöä. Maskin käytöstä huolimatta tulee aina noudattaa turvavälejä ja kulloinkin voimassa olevia liikkumis- ja kokoontumisrajoituksia.

 

 

Muista nämä asiat, kun käytät kankaista kasvomaskia / THL

 1. Jos sinulla on hengitystieinfektio-oireita, noudata THL:n kotihoito-ohjetta. 

 2. Noudata aina tärkeimpiä torjuntatoimia:

  •  hyvä käsihygienia

  •  hyvä yskimishygienia

  •  lähikontaktien välttäminen

  •  kasvojen, nenän ja suun koskettelun välttäminen 

 3. Kasvomaskin asettaminen ja poistaminen vaatii huolellisuutta, jottei likaantunut maski aiheuta tartuntariskiä. Maskia on aina käsiteltävä puhtailla käsillä.

 4. Kasvomaski on pidettävä puhtaana ja pestävä 90 asteisessa vedessä jokaisen käytön jälkeen tai laitettava roskiin. 

 5. Kasvomaski ei sovellu kaikille: esimerkiksi lasten tai keuhkosairaudesta kärsivien voi olla vaikeaa tai mahdotonta käyttää maskia. Varmista, että maskin lävitse voi hengittää normaalisti.

 6. Kankaisten kasvomaskien valmistamiseen ei ole selkeitä standardeja, eikä niiden suojaavaa vaikutusta siten voi taata. Vastaat itse maskin turvallisesta käytöstä.

 

 

Kankainen kasvomaski ei ole hengityksensuojain / THL

Kasvomaski voi estää virusta kantavaa ihmistä tartuttamasta muita. Kasvomaski ei suojaa käyttäjäänsä virustartunnalta. Jos maskia käyttää väärin, se voi jopa lisätä koronaviruksen tartunnan riskiä. 

 

Milloin kankaista kasvomaskia kannattaa käyttää muiden torjuntatoimien lisänä? / THL

Ei ole näyttöä siitä, että maskin laaja käyttö terveillä henkilöillä auttaisi vähentämään tartuntoja. Jos kasvomaskia haluaa käyttää, on tärkeä muistaa myös ensijaiset torjuntatoimet, kuten käsienpesu ja yskimishygienia.

Kankaista kasvomaskia voi käyttää paikoissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista, esimerkiksi julkisissa kulkuvälineissä tai kaupoissa. Kasvomaskien käyttö saattaa vähentää hengitystie-eritteiden (pisaroiden) leviämistä ympäristöön.  Näin ne voivat vähentää myös oireettomien viruksen kantajien aiheuttamia tartuntoja. 

 

Tuotteen hoito-ohjeet

Pese ennen käyttöönottoa ja jokaisen käyttökerran jälkeen.

Kestää 90 asteen pesun ja keittopesun.  Kutistuu vähän ensimmäisessä pesussa.

Voidaan silittää kuumalla raudalla. 

Valmistaja

Ruskovilla, Artjärvi, Suomi