KIVIJALKAMYYMÄLÄ | Kaisla

KIVIJALKAMYYMÄLÄ

KAISLA

- suomalaisia vaatteita ja asusteita luonnonmateriaaleista

 

 

Brahenkatu 7, 20100 Turku / AVAA KARTALLA 

AUKIOLOAJAT: Ma - pe 10-18, la 10-14

Lämpimästi tervetuloa palvelevaan putiikkiin!

 

DAMA DESIGN SHOP IN SHOP

Kaislasta löydät myös laajan valikoiman turkulaisen valmistajan Dama Designin tuotteita. 

Daman Anitta myös palvelee Kaislassa muutamana päivänä viikossa. Aikuiselle naiselle kaavoitettuja vaatteita luonnonmateriaaleista - tarvittaessa myös omien mittojen mukaan räätälöitynä.

 

TÄYDEN VALIKOIMAN RUSKOVILLA-JÄLLEENMYYJÄ

Kaisla on Varsinais-Suomen ainoa Ruskovilla-jälleenmyyjä, jolta löydät koko Ruskovillan tuotevalikoiman niin vauvoille, lapsille kuin aikuisillekin sekä myös ekologiset vuodevaatteet.

___________________________________________________________________________________________

 

KAISLASSA TAPAHTUU

 

 

KAISLA SKANSSIN KAUPPAKESKUKSESSA

 

Kaisla on mukana kauppakeskus Skanssin Juhlatorilla 19-23.4.2017
Löydät meidät kauppakeskuksen 1. kerroksesta infon vierestä, tervetuloa!
 
Lisätietoja: skanssi.fi
 
 
 

HYVÄN OLON NAISTEN ILTA to 27.4. 2017

- YHTEISTYÖSSÄ HYVÄN OLON TUULIA JA FRANTSILAN TUOTTEET

 

Tulethan mukaan ihanaan Hyvän olon naisteniltaan, jossa aiheena on hyvinvointia luonnosta! 
 
Illan aikana kuullaan kotimaisista luonnontuotteista ja saat vinkkejä miten lisätä hyvänolon tunnetta itselle. Teemana on myös unenlaadun parantaminen luonnollisin menetelmin. Illan järjestävät Hyvänolon tuulian diplomifytoterapeutti Anna Tuulia Mattsson, vaateliike Kaislan Maija Männistö ja Dama Designin Anitta Luukinen. Anna Tuulia tulee kertomaan Frantsilan luomuyrttitilan tuotteiden laadusta ja Maija ja Anitta puolestaan kertovat kotimaisesta valmistuksesta ja luonnonmateriaaleista vaatetuksessa.
 
Tarjolla on Frantsilan yrttivoimajuomaa, yrttiteetä, itsetehtyä puolukkamehua ja pientä suolaista. Illan aikana on myös mahdollisuus ostaa sekä Frantsilan että Kaislan luonnontuotteita alennettuun hintaan.
Osallistumismaksu on 5 euroa, jonka voi maksaa joko etukäteen Kaislan verkkokaupan kautta tai paikan päällä. 
 
Ilmoittaudu mukaan ostamalla lippusi iltaan Kaislan verkkokaupasta.
 
Voit myös ilmoittautua suoraan Kaislaan joko puhelimitse 02 2339 209 tai sähköpostitse osoitteeseen kaisla@kaislamyymala.fi 
Huomaathan, että pelkkä Facebook tapahtuman tykkäys ei riitä ilmoittautumiseksi. Paikkoja rajoitetusti, joten ilmoittauduthan pikaisesti! 
 
Lämpimästi tervetuloa antoisaan Hyvän olon naisteniltaan!
 
Lisätietoja: 
 
 
 
 
 
 
 
 

________________________________________________________________________________________________

LISÄTIETOA

Lisää kuvia ja tietoa myymälän tapahtumista löydät Facebook-sivuiltamme.

 

TILAA KANTA-ASIAKASKIRJE

Tilaa kivijalkamyymälän kanta-asiakaskirje.

Saat tietoa myymälän tapahtumista ja tekijävierailuista n. 1 krt / kk suoraan sähköpostiisi.

 

_________________________________________________________________________________________________

 

Luonnollisesti suomalaisia vaatteita koko perheelle

Myymälän valikoimasta löytyy naisten vaatteiden lisäksi myös lasten ja miesten kerrastoja, villapaitoja ja asusteita. Kaikki myymälän vaatteet on valmistettu Suomessa aidoista luonnonmateriaaleista, esimerkiksi villasta, pellavasta, silkistä, puuvillasta tai bambusta. Näihin kahteen kriteeriin suhtaudumme tiukasti, vaan emme kuitenkaan tiukkapipoisesti: esimerkiksi sukkien vahvikkeena keinokuitu puoltaa paikkaansa, jotta sukat kestävät käytössä. Osaa myymälän mallistoa on mahdollista tilata myös omien mittojen mukaan räätälöityinä. Rohkeasti tervetuloa palvelevaan putiikkiin Turun keskustaan!

 

Asusteita, vuodevaatteita ja lämpimiä lahjoja

Vaatteiden lisäksi Kaislasta löytyy myös kotimaisia nahkakenkiä ja -laukkuja sekä Ruskovillan vuodevaatteet, vauvojen kestovaippatuotteet sekä pesu- ja hoitoaineet luonnonmateriaaleille. -Pienestä neliömäärästä huolimatta löydät siis melko laajan valikoiman luonnollisesti kotimaisia tuotteita! Paketoimme mielellämme lahjoja niin vauvoille, syntymäpäiväsankareille kuin liikelahjoiksikin ympäri vuoden. Tai jos lahjan valinta tuntuu vaikealta, meiltä voi ostaa myös lahjakortin haluamallesi summalle.

Vuodenajat näkyvät Kaislan tuotevalikoimassa ajankohtaisesti. Pyrimme siihen, että meiltä nimenomaan saa sesongin mukaisia vaatteita eikä talvitakkia tarvitse olla ostamassa vielä kesällä. Monet luonnonmateriaalit toimivat käytössä ympäri vuoden: valikoimastamme löytyy esimerkiksi pellavavaatteita sekä kankaana että rypistymättömänä neulepellavana ympäri vuoden. Ja toisaalta: meiltä löydät villapaidat ja -kerrastot metsään, merelle ja moottoritielle myös kesäaikaan!

 

MYYMÄLÄN VALIKOIMA

Kivijalkamyymälän valikoima Brahenkadulla on huomattavasti laajempi kuin verkkokaupan. Kaikki verkkokaupan tuotteet löytyvät myös myymälästä. Sivujen yläpalkissa olevat tuotteet-, valmistaja- ja materiaali-otsikot viittaavat verkkokaupan tuotteisiin. Alla olevasta listauksesta näet myymälässä olevien tuotteiden valikoiman. 

Suhteellisen pienestä myymälästä löytyy hyvä valikoima naisten vaatteita, laukkuja ja kenkiä arkeen ja juhlaan, pieni mallisto miehille ja lapsille sekä Ruskovillan koko perheen tuotevalikoima sisältäen, aluskerrastot, kohdelämmittimet, vuodevaatteet sekä kestovaippatuotteet ja villanpesu- ja hoitoaineet.

Tervetuloa palvelevaan putiikkiin!

 

Kivijalkamyymälästä löytyy vaatteita ja asusteita lähes 30 kotimaiselta valmistajalta:

Arctic Queen

Birgit Pyykkö design nahkalaukut

Dama Design

Eija Michelsson

Elina S.

Helmivene

Johanna K. design

Kati-Riina

Kaino

Kauneve

Marja Myllymäki

Marja Putus

Noolan

Paperivalo

Personal Design Hat

Pirita Design 

Ruskovilla

Satu Ossberg

Storyteller

Tarina-asu

Tossumonttu

Tuoriniemi Dreams / Kaislakerttu-neuleet

Työhuone Anne Lamberg

Unica Fashion

Vietto

Wärkkäri