KIVIJALKAMYYMÄLÄ | Kaisla

KIVIJALKAMYYMÄLÄ

KAISLA

- suomalaisia vaatteita ja asusteita luonnonmateriaaleista

 

 

Brahenkatu 7, 20100 Turku / AVAA KARTALLA 

AUKIOLOAJAT: Ma - pe 10-18, la 10-14

Lämpimästi tervetuloa palvelevaan putiikkiin!

 

DAMA DESIGN SHOP IN SHOP

Kaislasta löydät myös laajan valikoiman turkulaisen valmistajan Dama Designin tuotteita. 

Daman Anitta myös palvelee Kaislassa muutamana päivänä viikossa. Aikuiselle naiselle kaavoitettuja vaatteita luonnonmateriaaleista - tarvittaessa myös omien mittojen mukaan räätälöitynä.

 

TÄYDEN VALIKOIMAN RUSKOVILLA-JÄLLEENMYYJÄ

Kaisla on Varsinais-Suomen ainoa Ruskovilla-jälleenmyyjä, jolta löydät koko Ruskovillan tuotevalikoiman niin vauvoille, lapsille kuin aikuisillekin sekä myös ekologiset vuodevaatteet.

___________________________________________________________________________________________

 

KAISLASSA TAPAHTUU

 

 

KAISLA MUKANA TURUN YDINKESKUSTAN KAUPUNKIKARNEVAALEISSA

 

 
Kaupunkikarnevaaleissa on ohjelmaa, tapahtumia, tarjouksia ja tekemistä koko perheelle!
Kaupunkikarnevaalit järjestetään Turun ydinkeskustassa äitienpäiväviikolla 9-13.5.2017.
 

KAISLAN KARNEVAALIOHJELMA:

 
TI 9.5.
* Kalligrafiaa harrastava graafinen suunnittelija Tarja Mäkinen mukana Kaislassa juhlapukeutumisen teemaviikolla tiistaina klo 12-18. Upeat, käsintehdyt kortit kevään juhlijoille - tule ja osta suoraan tekijältä! (Huom: Tarjan kortteja saatavilla Kaislasta vain tekijän ollessa paikalla.)
 
 
KE 10.5.
* Kalligrafiaa harrastava graafinen suunnittelija Tarja Mäkinen mukana Kaislassa juhlapukeutumisen teemaviikolla myös keskiviikkona klo 12-18. Upeat, käsintehdyt kortit kevään juhlijoille - tule ja osta suoraan tekijältä! Tarjalta tilattavissa myös mm. uniikit juhlakutsut ja adressit, jotka suunnitellaan aina yksilöllisesti. 
* Elävä mallinukke Kaislassa klo 15.30 - 16.30.
 
TO 11.5.
* Koruntekijä Berit Bragge esittelemässä kuparilangasta neulottua korumallistoaan Kaislassa klo 12-18. Upea koru viimeistelee pukeutumisen. Tule ja ihastu & osta äidille!
Berit Bragge Design -korumallisto Kaislassa koko viikon, torstaina valikoima on laajempi (myös hopeakorut) ja tekijä itse esittelemässä mallistoa, tervetuloa tapaamaan tekijää!
Katso lisää: facebook.com/Design-Berit-Bragge
 
PE 12.5.
KAVERIN KANSSA KAUPUNGILLE -PÄIVÄ
* Hyvä ystävä on paras makutuomari! Ota oma makutuomari mukaan ja saatte molemmat -20% alennusta, kun molemmat tekevät ostoksen (ei koske Ruskovilla-tuotteita).
* Kahdet Ruskovillan merinovillaiset (uni)sukat yhteishintaan 24€ (norm. 29,80€)!
 
LA 13.5.
* Turkulainen Anne Lamberg Kaislassa esittelemässä pellavamekkomallistoaan klo 10-14. Kaikki mekot -10%, tarjous voimassa viimeistä päivää! Useita mekkovaihtoehtoja liivimekosta hihallisiin, pitkistä lyhyisiin, uniikkeja mallikappaleita. Koot S - plus koot / tarvittaessa omien mittojen mukaan. Jos sinun on normaalisti vaikea löytää sopivaa mekkoa, niin poikkea lauantaina Kaislaan Annen mitoille. Värikartassa yli 20 väriä! Katso lisää: annelamberg.fi.
* Kaisla mukana Karnevaalien lastenpäivässä kauppakeskus Forumissa! Esittelyssä kotimaiset ja ekologiset lasten vaatteet Johanna K.:lta ja Ruskovillalta. Tule osallistumaan arvontaan!
 
 
LUE LISÄÄ uusimmasta kanta-asiakaskirjeetämme.
 
 

JUHLAPUKEUTUMISEN TEEMAVIIKKO KAISLASSA 8-13.5.

 
 
 
 
 

________________________________________________________________________________________________

LISÄTIETOA

Lisää kuvia ja tietoa myymälän tapahtumista löydät Facebook-sivuiltamme.

 

TILAA KANTA-ASIAKASKIRJE

Tilaa kivijalkamyymälän kanta-asiakaskirje.

Saat tietoa myymälän tapahtumista ja tekijävierailuista n. 1 krt / kk suoraan sähköpostiisi.

 

_________________________________________________________________________________________________

 

Luonnollisesti suomalaisia vaatteita koko perheelle

Myymälän valikoimasta löytyy naisten vaatteiden lisäksi myös lasten ja miesten kerrastoja, villapaitoja ja asusteita. Kaikki myymälän vaatteet on valmistettu Suomessa aidoista luonnonmateriaaleista, esimerkiksi villasta, pellavasta, silkistä, puuvillasta tai bambusta. Näihin kahteen kriteeriin suhtaudumme tiukasti, vaan emme kuitenkaan tiukkapipoisesti: esimerkiksi sukkien vahvikkeena keinokuitu puoltaa paikkaansa, jotta sukat kestävät käytössä. Osaa myymälän mallistoa on mahdollista tilata myös omien mittojen mukaan räätälöityinä. Rohkeasti tervetuloa palvelevaan putiikkiin Turun keskustaan!

 

Asusteita, vuodevaatteita ja lämpimiä lahjoja

Vaatteiden lisäksi Kaislasta löytyy myös kotimaisia nahkakenkiä ja -laukkuja sekä Ruskovillan vuodevaatteet, vauvojen kestovaippatuotteet sekä pesu- ja hoitoaineet luonnonmateriaaleille. -Pienestä neliömäärästä huolimatta löydät siis melko laajan valikoiman luonnollisesti kotimaisia tuotteita! Paketoimme mielellämme lahjoja niin vauvoille, syntymäpäiväsankareille kuin liikelahjoiksikin ympäri vuoden. Tai jos lahjan valinta tuntuu vaikealta, meiltä voi ostaa myös lahjakortin haluamallesi summalle.

Vuodenajat näkyvät Kaislan tuotevalikoimassa ajankohtaisesti. Pyrimme siihen, että meiltä nimenomaan saa sesongin mukaisia vaatteita eikä talvitakkia tarvitse olla ostamassa vielä kesällä. Monet luonnonmateriaalit toimivat käytössä ympäri vuoden: valikoimastamme löytyy esimerkiksi pellavavaatteita sekä kankaana että rypistymättömänä neulepellavana ympäri vuoden. Ja toisaalta: meiltä löydät villapaidat ja -kerrastot metsään, merelle ja moottoritielle myös kesäaikaan!

 

MYYMÄLÄN VALIKOIMA

Kivijalkamyymälän valikoima Brahenkadulla on huomattavasti laajempi kuin verkkokaupan. Kaikki verkkokaupan tuotteet löytyvät myös myymälästä. Sivujen yläpalkissa olevat tuotteet-, valmistaja- ja materiaali-otsikot viittaavat verkkokaupan tuotteisiin. Alla olevasta listauksesta näet myymälässä olevien tuotteiden valikoiman. 

Suhteellisen pienestä myymälästä löytyy hyvä valikoima naisten vaatteita, laukkuja ja kenkiä arkeen ja juhlaan, pieni mallisto miehille ja lapsille sekä Ruskovillan koko perheen tuotevalikoima sisältäen, aluskerrastot, kohdelämmittimet, vuodevaatteet sekä kestovaippatuotteet ja villanpesu- ja hoitoaineet.

Tervetuloa palvelevaan putiikkiin!

 

Kivijalkamyymälästä löytyy vaatteita ja asusteita lähes 30 kotimaiselta valmistajalta:

Arctic Queen

Birgit Pyykkö design nahkalaukut

Dama Design

Eija Michelsson

Elina S.

Helmivene

Johanna K. design

Kati-Riina

Kaino

Kauneve

Marja Myllymäki

Marja Putus

Noolan

Paperivalo

Personal Design Hat

Pirita Design 

Ruskovilla

Satu Ossberg

Storyteller

Tarina-asu

Tossumonttu

Tuoriniemi Dreams / Kaislakerttu-neuleet

Työhuone Anne Lamberg

Unica Fashion

Vietto

Wärkkäri